Anima Derneği Üyelerinin Ziyareti

Viyana’dan Anima Derneği yetkilileri Derneğimizi ziyaret etti.

23 Ekim 2010

23 Ekim’de uluslararası sivil toplum görüşmelerimize bir yenisini daha ekledik.  Viyana’da faaliyet gösteren Anima Derneği’nden gelen kadın ziyaretçilerimizle  kadın hakları üzerine  sohbet ettik.
Kalabalık bir ziyaretçi grubu ile İstanbul’daki çeşitli kadın örgütlerini ziyaret etmek, kadın çalışmaları hakkında bilgi almak amacıyla  İstanbul’a gelen  Viyana Anima Derneği üyeleri ile Viyanadaki Türk kadınlarının durumunu da konuştuk.

Dernekler olarak yaptığımız çalışmalar üzerinden fikir alış verişinde bulunduğumuz Anima yetkilileri ile sivil toplum kurumları arası ilişkilerin geliştirilmesi  anlamına gelen  sıcak bir deneyimi paylaşma fırsatını da yakalamış olduk.

Çalışma alanlarımızın ortak olduğu alanlarda paylaşımlarda bulunduğumuz sohbet Misafirlerimizin, dernek üyelerimizi Viyana’ya davetiyle son buldu.

Bir Kızım da Gazze’de Okuyor

İlkyardım Semineri