25 Kasım 2020

Üsküdar Kaymakamlığı tarafından düzenlenen Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Koordinasyon, İzleme ve Değerlendirme Toplantısına katıldık.

Toplantının genel amaçları kadına yönelik şiddetle ilgili farkındalık oluşturmak, KADES uygulamasını tanıtmak, kurumlar arası işbirliği sağlamaktı.

Toplantı sonucunda, toplantıya katılan kurum temsilcilerinden oluşan Üsküdar’da Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Çalışma Grubunun kurulması, Aile İçi Şiddet Bürolarının ziyaret edilmesi, Üsküdar Kaymakamlığı ve Üsküdar Belediye binasının önünde stant kurulması ve kadına yönelik şiddetin önlenmesi adına farkındalık artırıcı broşürlerin dağıtılması gibi kararlar alındı.

Mesnevi Okumaları

Üsküdar’dan İdlib’e Yardım Tırları