Gökkuşağı Platformu Aylık Olağan Toplantısı Hazar’da Yapıldı

26.09.2012

Gökkuşağı İstanbul Kadın Platformu (GİKAP), Dr. Gülsen Ataseven’in başkanlığında 2012 Güz  döneminin ilk toplantısını Hazar’da gerçekleştirdi.
Toplantıya katılan GİKAP, AKODER, HİKDE, Nisan Grubu, UKAD, Genç Diyalog Grubu, KSDG, FAYDER, Ev Kadınları Grubu, Türk Gençlik Vakfı ve YAD Grubu temsilcileri Haziran-Eylül ayı içerisinde yapmış oldukları faaliyetlerle ilgili bilgi verdiler.
Gülsen Ataseven, 21 Nisan 2012’de Ankara’da düzenlenen bir toplantıyla farklı illerden gelen 92 STK’dan 180 kişinin katılımıyla Türkiye’nin ilk STK Aile Platformu’nun (TÜRAP) kuruluşundan bahsetti ve “Neden TÜRAP?” sorusuna verdiği cevapta, son yıllarda toplumsal değişim süreciyle ülkemizde ve dünyada aile kurumunun yaşadığı ciddi problemlere de dikkat çekti.

Toplantıda, Gençlerle Geleceğe Gidiyoruz (3G)Projesi V. Gençlik Şenliği, Kadın Sağlığı Eğitim Programı, 28 Gonca Projesi Çalışmaları, 1001 İcat Projesi ve Çocuk İşçiliği ile Mücadele Günü etkinlikleri konuşuldu.

Hazar Derneği’nin faaliyetlerinin de anlatıldığı programda yeni işbirliği imkanları üzerin de konuşuldu.
Program, katılan temsilcilerin 2012-2013 yeni dönemdeki etkinlik planları hakkında bilgilendirme yapmalarıyla sona erdi. {jcomments on}

Toplumsal Eşitliğin İnşası İsveç – Türkiye Deneyimleri

Sepetçiler Kasrı İftar Programı